INSTÄLLD: Hon kysste havet – berättelsen om Greta Ahrbom

Utsnitt av foto som visar Gretas dotter Mameka mellan sin fostermor Lisa Kolmodin till vänster och sin mor Greta Ahrbom sittande till höger. Koldemogårdens trädgård i Orsa 1921. Fotograf okänd. Från privat familjealbum hos författaren.
 • Öppettid

  INSTÄLLD

 • Pris

  Fritt inträde

  Begränsat med platser, (max 150 personer). Ingen föranmälan.

 • Plats

  Stadsarkivet Kungsklippan

  Kungsklippan 6

Torleif Ingelögs envisa detektivarbete för att finna sin försvunna mormor ledde till ett mentalsjukhus, där han fann henne helt frisk. Vad hade hänt? Hör en häpnadsväckande släkthistoria fylld av kärlek och vänskap men även om ofrihet inom borgerliga familjer. Torleif Ingelög, författare

Föreläsningen är en del av serien Onsdagshistorier– ett samarbete mellan Stadsarkivet och Stockholms universitet.