Skönhetsrådet 100 år

 • Öppettid

  Onsdag 16 oktober

  18.00-19.00

 • Pris

  Fritt inträde

 • Plats

  Stadsarkivet Liljeholmskajen

  Sjöviksvägen 126

Välkommen till ett samtal med temat "Skönhetsrådet 100 år".

Skönhetsrådet har funnits i 100 år. Vad har rådet gjort, lyckats och misslyckats med? Är det värdefullt med ett fristående expertråd eller blir det mest subjektivt tyckande? Hur ser Skönhetsrådets framtid ut? Vad är god gestaltad miljö och bidrar rådet till ett bättre resultat?

Medverkande: Ola Andersson, arkitekt SAR/MSA, Elisabet Andersson, journalist Svenska Dagbladet, Rahel Belatchew, arkitekt SAR/MSA, Henrik Nerlund, Skönhetsrådets sekreterare, Martin Rörby, arkitekturhistoriker och tidigare sekreterare i Skönhetsrådet.

Moderator: Lennart Ploom, stadsarkivarie.

Föreläsningen sker i samband med Skönhetsrådets 100-årsjubileum.

Arrangör: Skönhetsrådet